top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverIt's Ivana

Flamingo flamingo!

Bijgewerkt op: 9 jun. 2020

Hoi lieve lezer,


Welkom bij weer een nieuwe superleuke blog!

We gaan het hebben over de flamingo dresses van Tantilly, je hebt ze vast wel een keer voorbij zien komen :)


De flamingo dresses zijn ontzettend bijzonder vanwege de overslag en de leuke v-hals. Aan de onderkant van het jurkje loopt het wijd en zwierig uit. Het bovenlijfje van de flamingo dress valt slank over het lichaam. Er zijn ontzettend veel varianten van, dus voor ieder wat wils! De jurkjes zijn €64,99.


Dit jurkje is gemaakt van een rekbare katoen (65% katoen, 30 % polyester, 5% elastaan), de allernieuwste stof; het is heel geschikt als zogenaamd 'tussenjurkje', omdat het niet te dun en niet te dik is. Het valt qua vergelijking dikker als onze normale viscose stof, en dunner als onze winterstof, en zit er dus qua dikte precies tussenin.


Dit jurkje is in verhouding korter als onze andere jurkjes, en is daarom zeer geschikt voor de kortere dames onder ons, of voor de dames die hun jurkjes graag net wat korter dragen. Voor meer kledingtips, zie mijn blog: 'welk figuurvorm heb jij?'








Het zwarte bloemenjurkje dat jullie zien heeft een andere stof, namelijk; micro, oftewel travel stof. De stof van dit jurkje valt iets dikker uit dan de viscose stof, waarvan de andere flamingo modellen zijn gemaakt.


Bij dit jurkje heb ik een leuke rode legging gecombineerd samen met zwarte boots om er een stoer tintje aan te geven.

 

Mijn mening

Ik ben echt verliefd geworden op dit model. Ze zitten heerlijk! Het koord wat aan de jurk vast zit is op allerlei manieren te strikken, dus je kunt al je fantasie erin kwijt :)


Geïnteresseerd? Klik op het logo van Tantilly om direct naar de webshop te gaan.

Heel veel liefs en tot snel,


Ivana


108 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page